Echipa Medicala

Dr. Butanu Claudia

Medic primar medicină de familie

Cabinetul de Medicină de familie Dr. Butanu Claudia din Florești are ca principal obiectiv menținerea sănătății dumneavoastră! Beneficiați de servicii medicale pentru întreaga familie, de la asistență medicală primară la servicii de medicină generală și consultații pediatrice.

Doamna doctor Butanu Claudia  are grijă ca pacienții săi să aibă parte de o asistență de calitate. Prin acțiuni preventive, educaționale, terapeutice și de recuperare, problemele de sănătate ale persoanelor de toate vârstele sunt depistate la timp și tratate.

Cabinetul de medicină de familie Dr. Butanu Claudia se află în Florești, pe Str. Card. Iuliu Hossu, nr 1A, iar în baza unei programări prealabile, aici se efectuează consultații, tratamente,  interpretarea rezultatelor analizeloreliberarea biletelor de trimitere, rețetelor gratuite sau compensate și scutirilor medicale, necesare pentru școală sau serviciu.

Acces mai rapid la medic

Pentru orice probleme de sanatate, completati acest scurt formular de triaj si va voi raspunde in maxim 24 de ore pentru a decide impreuna daca este nevoie sa veniti la cabinet sau putem rezolva problema printr-o consultatie la distanta.

Completati formularul